Poolskydd

Poolskydd

Fördelen med att använda poolskydd är att du slipper skräp i poolen, sänker dina uppvärmningskostnader och förbättrar säkerheten. Poolskyddet förhindrar att olyckor inträffar när poolen inte används, vilket inte minst är en risk med yngre barn. Hos oss hittar du poolskydd av hög kvalitet från ledande leverantörer som Roldeck och Ocea. De har lång erfarenhet och har tagit fram pålitliga produkter med lång livslängd.

Något av de bästa med moderna lösningar är att de har blivit mycket användarvänliga. Det brukar inte krävas mer än ett knapptryck för att öppna och stänga skyddet. De har också blivit mer estetiskt tilltalande och de passar till i princip alla pooler.

Vi har för tillfället två olika leverantörer av poolskydd – läs mer om dessa nedan och kontakta oss för vidare intresse!

Poolskydd från Roldeck

Mindre underhåll – bättre skydd

Ett poolskydd fyller så många funktioner att det nästan är ett krav för alla pooler idag. Först och främst så ökar det säkerheten kring din pool, ett poolskydd ökar skyddet mot smuts, vilket i sin tur betyder att du kan lägga mindre tid på underhåll. En viktigt fördel med poolskydd är att det generar och behåller värme, vilket är extra användbart i fuktiga väder. Spa och Poolshopen rekommenderar poolskydd från Roldeck. Dessa skydd är inte bara estetiskt vackra utan de kommer även med en fjärrkontroll så du kan aktivera poolskyddet på avstånd. Det finns även med barnsäkert lås.

När du vill ha kvalité

Poolskydd från Roldeck har över 40 års erfarenhet med kvalité, innovation och säkra produkter. Genom att använda det modernaste tillverknings teknikerna, kan de skapa en produkt som alltid blir exakta storlekar utan problem. Användandet av högkvalitativa material garanterar en lång livslängd. Alla poolskydd från Roldeck får en kvalitets check innan de lämnar fabriken.

Fördelarna med ett poolskydd från Roldeck:
  • Säkerhetsstandard NF P90-308
  • Energispara upp till 60%
  • Passar till nästan alla pooler
  • Stort urval av lameller
  • Material i toppklass
  • Användarvänlig
  • Möjligheten att ha automatisk styrning

Poolskydd från Ocea

Vare sig om ni bygger en ny pool eller renoverar er gamla så har ett poolskydd från Ocea lösningen alla era behov och krav. Vi erbjuder två olika fördjupade drivmekanismer, med en extern motor i en torr grop (klassisk stil) eller med en in-vals motor. Motorerna är tillgängliga i olika vridmoment för att uppfylla kraven hos både små och stora pooler. Alla element från ett poolskydd av Ocea är gjorda av rostfritt stål, för att försäkra sig om att hållbarheten och pålitligheten är i toppklass.

Taket på omslaget programmeras elektroniskt, vilket gör att det blir väldigt enkelt att manövrera: allt du behöver göra är att trycka på en knapp så kan du både öppna och stänga ditt poolskydd! Sist men inte minst är integrering av omslaget i din pool en viktig aspekt, här har vi utvecklat en mängd olika lösningar, allt för att du ska känna dig säker med poolskydden från Ocea!