Pooltak

Pooltak

Komplettera din pool med ett rejält och riktigt snyggt pooltak från oss på Spa & Poolshopen. Du får njuta av en ren och fräsch pool och dessutom sparar du energi och minskar dina uppvärmningskostnader. Pooltak har många fördelar och är mycket populärt bland poolägare.
Skyddar och håller din pool ren
En pool av mosaik är det helt utan risk för läckage. Vår komposittillverkningsteknik gör det möjligt att ha 100% vattentätt bassäng.

Vårt självbärande chassi gör det möjligt för lite svårare installationer (takterrass, sluttande mark), våra pooler är också isolerade vilket ger en bekväm användning eftersom det upprätthåller högre temperatur.

Vi har möjlighet att utföra alla dina drömprojekt: infinity pool, överflöde, offentlig pool, pooler för djur, pool för hotell. Olika utformningar av spa är också möjliga.

Denna teknik är obegränsad och gör det möjligt att tillverka alla sorters  simbassänger.

 

Vill du veta mer om stpålpooler? Kontakta oss för mer information!

Få mer glädje av din pool med ett pooltak
Taket isolerar och värmer upp poolen, och med ett pooltak kan du nyttja din pool under en betydligt större del av året. Ofta kan du och din familj använda poolen redan på våren och långt in på hösten, och ni kan även bada i poolen under regniga sommardagar.
Du kan dessutom förvara till exempel soldynor och andra prylar under taket.
You've just added this product to the cart: