Thermopool

Thermopool

Thermopooler har stadigt vuxit i popularitet och mycket beror på att det är en miljövänlig och energibesparande lösning. I korthet fungerar hela poolen som en slags termos och den kan byggas i flera olika storlekar.

Vår konstruktion är anpassningsbar, välisolerad och såpass stark att vi kan erbjuda en ovanligt generös garantitid.

 

Vill du veta mer om stpålpooler? Kontakta oss för mer information!

Isolering som sparar energi

En av de bästa anledningarna att välja en thermopool är den unika dubbelsidiga isoleringen. Termoseffekten gör att poolen har möjlighet att hålla vattnet varmt utan att det konstant behöver tillföras lika mycket värme som när du väljer andra typer av poollösningar. Därför har du chansen att hålla nere uppvärmningskostnaderna och du gör även miljön en tjänst. Hemligheten bakom en väldesignad thermopool är att värmen inte läcker ut till omgivningen. I den thermopool som vi nu erbjuder har konceptet utvecklats ytterligare vilket gör att den fungerar ännu bättre än föregångarna.

Lång livslängd

För vår thermopool används beprövade material av hög kvalitet som varken rostar eller avger några giftiga ämnen till marken. Den är utvecklad för att vara extremt åldersbeständig. I huvudsak används cellplast och betong i en konstruktion som är både stark och överraskande enkel att bygga ihop. När du satsar på vår thermopool får du en pool som kommer att hålla i många årtionden och som är både prisvärd och skonsam mot miljön.