Varumarken

Våra varumärken

Spabad & Swimspa från Master Spas

Exklusiv återförsäljare i Sverige

  • Innovation
  • Egen tillverkning
  • Världsledande

Var och en av våra spabad och swimspas är gjorda i Fort Wayne i USA, Indiana – Master Spas huvudkontor, ända sedan 1997. Master Spas fabriksområde är hela 150 000 kvm stort och är den största swimspatillverkaren i världen och USA’s största spabadstillverkare. De har vunnit många utmärkelser som bästa köp i “Premium-kategorin” och många unika innovationer som UV-C, OZON och mineralrening kombinerat, lägsta energiförbrukning, unik garanti med upp till 5 år på elektroniken. Varje detalj är speciellt konstruerad och designad för att ge förbättrad upplevelse genom smarta, innovativa designfunktioner. Det finns funktioner som du inte alltid ser eller tänker på, men de gör fortfarande en stor skillnad. Dessa inkluderar avancerad isolering, filtrering och värmesystem, tillsammans med de extra steg som vi tar för att se till att våra spa är lätta att underhålla och erbjuder enastående prestanda nu och under de kommande åren. Så medan det kan finnas otaliga spa där ute, finns det bara en Master Spas. Master Spas är dessutom världens största producent av swimspas. Simma året runt I 37 grader. Man behöver inte vara Michael Phelps för att träna som honom!

Relax. It’s Master Spas.

Master Spas är lätt att äga, lätt att njuta av

Bättre isolering innebär låga energikostnader. Vi använder Icynene, skumteknik som dramatiskt har höjt standarden på isoleringssystem jämfört med uretanskum som används av nästan alla amerikanska spa-tillverkare. Icynene är polyikynen-expanderande skumisolering som är miljöskyddat. Det tillåter att skumsprutas utan ozonförstörande gaser och utan risker för gasutsläpp.

Master Spas håller värmen i så din elräkning är lägre

Högkvalitativ isolering

Icynene-isoleringssystemet expanderar upp till 100 gånger sin initialvolym på några sekunder för att isolera och lufttäta ert spabad. Den resulterande filten av mjuk skumisolering bildar en kontinuerlig termisk barriär som eliminerar kalla fläckar, gör produkten energisnål och minskar energikostnaderna kraftigt. Detta leder också till en kortare uppvärmningstid.

En konsekvent och bekväm temperatur hålls inne i spaet, medan kall luft hålls ute och kondens, mögel och mögel förhindras. Till skillnad från uretanskumbaserade system, som förlorar hälften av värdet på så lite som två år, behåller Icynene sitt isoleringsvärde under ditt Master Spas liv.

Högt välbefinnande med biomagnetisk terapi

Master Spas har satsat på ett välbefinnande genom att utveckla ett eget terapisystem kallat Master Force™. Denna teknik applicerar spabadet magnetisk terapi på olika tryckpunkter på din kropp, längs din rygg men också på din nacke och dina axlar.

Vattenterapi = välmående

Ett spabad handlar inte bara om att kunna slappna av och njuta själv, med familjen eller med goda vänner. Att äga ett spabad och utnyttja detta på bästa sätt har även visat sig har positiva hälsoeffekter. Vattenterapi efter en dags hårt arbete gör skäl för sitt namn och kan hjälpa dig att öka blodcirkulationen, lugna värkande muskler, minska svullnader, ta hand om ömma leder men självklart också minska spänningar och stress. Effekterna bidrar till ett bättre allmäntillstånd och kan vara till stor hjälp för dig som lider av stela leder och muskler. Varmt vatten i kombination med skön massage hjälper dig att slappna av och framåt kvällen så kan du sedan njuta av en djup och rofylld sömn.

Behagligt låg ljudnivå

Master Spas tänker på allt, även ljudnivån så att du kan njuta till fullo när du är i ditt spa. De har utvecklat ett avancerat bullerreduceringssystem som kallas NRS och som effekt ser till att pump- och motorvibrationerna är lägre jämfört med industristandarden. Passa på att njut – Master Spas vill att du gör det!

Master Spas serier

Legend-serien från Master Spas har modern design med ny teknologi för den ultimata spabadsupplevelsen.
Twilight-serien från Master Spas har fokus på ergonomi, lyx och inte minst design.
Allt för att du ska få total avslappning.
Clarity Spas från Master Spas har hydroterapeutisk massage, perfekt för
dig som vill ha ut mer av ditt spabad.
Evolution Spas från Master Spas har flera lyxiga fördelar som dubbla vattenfall, belysta dryckeshållare och unik UV-rening.

Vill du läsa mer information om hur Master Spas tillverkas kan du klicka här!

Rengör rent vatten

EcoPur® Charge är ETT UNIKT vattenrening- och filtreringssystem av Master Spas som är det senaste  inom ren vattenteknik. Det här revolutionerande spabadsfiltret är konstruerat för att rena både med Mast3rPur™ och QUIETFLOW™-systemen. EcoPur® Charge spabadsfilter replikerar hur naturen använder koppar och zink för att rena vatten och ta bort smuts, bakterier och alger. Dess innovativa filterdesign bygger på tidigare Master Spas-erfarenheter, och utnyttjar Master Spas patenterade reningsprocess som är helt unikt

Slappna av bättre att veta att ditt vatten är rent

Att njuta av ett spabad är säkert för hela familjen

Vårt filter är vävt ordentligt runt en nautiluscell och en kärna som möjliggör maximalt vattenflöde. När vattnet strömmar genom denna huvudkärna laddas det av låga nivåer av koppar och zinkoxider. Dessa naturliga element är säkra för ditt spabad och skapar ett effektivare sätt att bibehålla rent, klart vatten. Genom att filtrera vatten på samma sätt som Moder Natur, så reducerar denna teknik vattenlösliga tungmetaller och minskar därmed mängden hårda kemikalier som behövs för att rena spa-vattnet. EcoPur® Charge kontrollerar även kalk, bakterier och alger, skyddar spabadets rör och pumpar samt hjälper till att förhindra skador på badkläder.

EcoPur® Charge

EcoPur® Charge kommer som standard i alla Master Spas och är utformad med ett handtag för att snabbt och enkelt byta ditt filter.

 

Poolpumpar från Kripsol hos Spa & Poolshopen

 

Variabla Poolpumpar från Hayward hos Spa & Poolshopen

Pooltillbehör från Spa Time by Bayrol hos Spa & Poolshopen